Dorte 25 års jubilæum

Dorte Poulsen går ind i 3.a, hvor hun er klasselærer. Hurtigt sænker roen sig blandt børnene og de myldrer hurtigt hen på deres plads. Planen for lektion forklares og så er de i gang. Dorte har sat mange dansktimer i gang. Over 10.000 stk. Hun har nemlig 25-års jubilæum.

”Vi er heldige at have en dygtig og vellidt medarbejder så mange år på skolen. Vi hylder meget den stabilitet på skolen. Det giver tryghed og mulighed for fordybelse!” siger indskolingsleder Søren Kristesen.

”Skolen vil gerne fejre denne stabilitet. Dette gør vi ud over at give jubilæumsgratiale, en fridag, men også ved at holde en fest med den ansattes nærmeste familie og alle skolens ansatte og bestyrelse” udtaler skoleleder Peter Holm.

Dorte Startede på skolen i august 1998. Der er sket mange teknologiske forandringer siden da. Der er ikke overheadprojektor mere, ej heller kridttavler. Nu foregår meget af undervisningen på store interaktive whiteboards mv. Skolen er også forandret. Den er vokset fra dengang ca. 260 elever til i dag at huse 475 elever.

Det er vildt at jeg har så mange kollegaer, men også dejligt, jeg kan jo ikke undvære en eneste af dem” fortæller Dorte.

Vi ønsker fra skolen Dorte et kæmpestort tillykke med jubilæet.